• Bahama Eilanden

  De Bahama's is een plek waar u echt een bezoekje aan moet brengen! een prachtige plek om uw vakantie aan door te brengen! geniet van de rust en bewonder Bahama volledig!

  Ligging en oppervlakte

  De Bahama’s is een groep van ca. 700 eilandjes, die vrijwel recht tegenover de zuidoostkust van Florida liggen. De Bahama’s hebben een oppervlakte van 13.940 km² met als inwonersaantal van 347.176.

  Hoofdstad

  De hoofdstad van de Bahama’s is Nassau.

  Taal

  Engels is de officiële taal op de Bahama's De bevolking spreekt ook Creools, vooral de immigranten uit Haïti.

  Munteenheid

  Op de Bahama’s wordt betaald met de Bahamian dollar (BSD). 1 euro is ongeveer 1,33 Bahamian dollar. Voor de actuele wisselkoers kunt u op internet kijken.

  Bahama Eilanden 1

  Tijdsverschil

  Op de Bahama's is het 6 uur vroeger dan in Nederland. Tussen de tweede zondag en de laatste zondag in maart en tussen de laatste zondag in oktober en de eerste zondag in november is het 5 uur vroeger.

  Voltage

  Op de Bahama’s is de netspanning 120 Volt.

  Vaccinaties

  Inentingen zijn niet verplicht voor de Bahama's. Als u voor aankomst op de Bahama's een gebied hebt bezocht waar gele koorts heerst, is een vaccinatiebewijs van ten minste 10 dagen oud verplicht.

  Reisdocumenten

  U hebt een paspoort nodig dat nog minimaal 6 maanden geldig is na vertrek van de Bahama's. Een visum is niet vereist. Het over de juiste papieren beschikken, is te allen tijde uw eigen verantwoordelijkheid.