Iceland Express

  Iceland Express

  Icelandairs┬┤ strategie is gebaseerd op de geografische ligging van IJsland, halverwege tussen Noord-Europa en de oostkust van de Verenigde Staten.

  Door passagiers naar en van IJsland en passagiers die de Atlantische Oceaan oversteken via IJsland, in 1 toestel samen te voegen, heeft Icelandair heeft haar netwerk continu weten uit te breiden in de afgelopen decennia. Icelandair verbindt 26 steden in Europa met 16 steden in Noord-Amerika, met IJsland als een hub.

  Het netwerk is gebaseerd op de 24-uurs rotatie, met aansluitende vluchten vertrekkend 's morgens en' s middags vanaf IJsland.

  Icelandair is een toonaangevende luchtvaartmaatschappij met vluchten van en naar IJsland en is een aantrekkelijke optie voor trans-Atlantische vluchten naar Amerika en Canada. Icelandair biedt veilige, betrouwbare vluchten en een uitzonderlijke service op vluchten naar stedelijke gebieden aan beide zijden van de Atlantische Oceaan.

  De luchtvaartmaatschappij opereert vanuit IJsland en maakt gebruik van de geografische ligging halverwege tussen Amerika en Europa. Het werkt continu aan een groeiend netwerk van internationale routes met IJsland als basis.

  Bron: IcelandAir