TUIfly

  tuifly

  Vakantie is de mooiste tijd van het jaar.
  Wat is leuker dan onbekommerd genieten van andere culturen, een bezoek aan een boeiende stad of te relaxen op een prachtig strand met de zon op je huid? Kortom, te genieten van de dingen die het leven zo prettig maken. Wij doen er alles aan om onze reizigers een onvergetelijke vakantie te bezorgen.
  Ons streven is dan ook om altijd een stapje verder te gaan en de verwachtingen van onze gasten te overtreffen. Onze ‘spirit’ is niet voor niets more than a smile.
  Iets wat duidelijk terug te zien is in het beeldmerk van TUI Nederland: de drie letters T, U en I vormen samen de smile.
  TUI is het scherp geprijsde allround vakantiemerk met een multichannel distributie via TUI.nl, de reisbureaus van TUI en het Contact Center.
  Holland International is dé bestemmingsspecialist van TUI Nederland, waarbij reizen uitsluitend verkocht worden via ANVR reisbureaus. Kras is een direct-seller, gespecialiseerd in bus-, fiets- en vaarvakanties en verre groepsrondreizen. Extravacanza en Wedding Unlimited organiseren complete bruiloften in het buitenland en huwelijksreizen.
  Christelijke vakantiegangers kunnen met gelijkgestemden op reis via ons merk Goed Idee Reizen.
  Daarnaast heeft TUI Nederland haar eigen luchtvaartmaatschappij, TUIfly.
  TUI Nederland heeft sinds 1998 een beleid op het gebied van duurzaam toerisme en maatschappelijke verantwoord ondernemen. Het beleid bestaat uit de pijlers Verankering, Bestemmingen, CO2-voetafdruk, Klanten en Collega’s. We hebben hierdoor het grootste duurzame vakantieaanbod met honderden accommodaties met een duurzaamheidslabel en een luchtvaartmaatschappij met een lagere CO2-uitstoot per passagierskilometer dan lijndienst- en low cost maatschappijen. Ook hebben we in Enschede een van de duurzaamste kantoorgebouwen van Nederland en ondersteunen we actief projecten gericht op de duurzame ontwikkeling van onze vakantiebestemmingen.

  Bron: TUI